SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ
HANDBOLL
P12 (2010)

INSTÄLLD pga ingen respons från Arrangör
 
Resa

Vi kommer åka natttåg 5/1 kl 1700 från Centralen. X2000 till Sthlm och sen liggvagn till Umeå. Vi kommer bo på hotell för att inte behöva släppa liggunderlag, sovsäck mm. # roliga och intensiva dagar väntar med mycket upplevelser. Fredag kväll kl 1900 tar vi natt tåget tillbaka till Malmö som vi ankommer ca 10:30 på måndag morgonen.

 

Pris 2200-2500 kr

Första Info

Umeå Handbollfestival

 

Handbollen i Norr kämpar för att sprida sporten och en av aktiviteterna är att bygga upp Ume Handbollfestival http://www.umeahandbollsfestival.se/

 

Cupen arrangeras den 6-8 januari och jag har fått i uppdrag att bjuda in ett par lag från Syd som kan arrangera ambassadörer för handbollen i Norr. Det är Pojklag 12-13-14 år som gäller.

 

Resa och lagavift får man stå för själv men Gästkorten (Klassrum) sponsras till de lag som väljs ut. Barn på tåg med lite framförhållning kan bli extremt prisvärt.

 

Cupen satar inte på att bli bästa i handboll men värdskap. Rejäl speltid och fin mat är två kvalitetsstolpar. Det här ett äventyr som spelarna och ledarna aldrig kommer att glömma.