Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK MALMÖ
HANDBOLL
F9/P9 (2011)

Flickor och pojkar 9 (2011)
Välkommen till vår träningsgrupp för flickor och pojkar födda 2011. Vi tränar tillsammans vid ett träningstillfälle i veckan. Veckans andra träningstillfälle genomförs tillsammans med F10 (för tjejerna) och P10 (för killarna).

Här jobbar vi på att utbilda handbollspelare genom lustfyllda bollaktiviteter. 

De spelare som var med i våras behöver inte anmäla sig. Däremot ser vi gärna att nya spelare anmäler sig på länken: https://register.sportadmin.se/pop/ko.asp?ID=849727847

Träningstider:

F/P 9 (2011) tränar tillsammans:
  • Måndagar kl. 17.00 - 18.00 i Glasbrukshallen (Glasbruksskolan). F/P 9 (2011) tillsammans
  • Onsdagar kl 17.00 - 18.00 för flickor födda 2011 tillsammans med F10 i Glasbrukshallen
  • Torsdagar kl 17.00 - 18.15 för pojkar födda 2011 tillsammans med P10 i Gottorpshallen
Tränare/ledare:
  • F9 (2011) - Tobias Jarl och Marcus Lindsjö
  • P9  (2011) - Christian Falck
Du når lagledningen via mail: f2011@ifkmalmohandboll.se


Säsongsavslutning på Ribban
2020-05-18 20:33
Hej alla!

Idag var det över 30 Gula kämpar som trots regnet slöt upp på vår uteträning på Geijersskolan. Så häftigt! Häftigt var också och se hur timingen mellan steg och skott börjat funka. Det är en helt annan löd i bössan nu. Rent spelmässigt så har det också hänt en hel del. Vad månde de det bli av detta.....

Nästa måndag är det sista träningen för denna säsongen och den tänker vi ha på Ribban beach. Precis till höger om T-bryggan finns där två beachhandbollsplaner och där tänkte vi att barn och vuxna kan få chansen att låta nätet rassla. 

I anknytning till planerna finns där uppsatta grillar som vi tänkte rigga med en glödande kol, verktyg, ketchup och senap. Så vill ni grilla så kör vi en BYO (Bring Your Own). 

Tyvärr måste vi påminna om att det fortfarande råder Coronatider så vi hjälps åt med avstånd vid eventuellt spel och grillning.

Varmt välkomna till IFK Malmös säsongsavslutning 2020.
Träning på påsklovet
2020-04-01 19:32
Christians specialövningar - PANG
Hej alla Gula fighters

VI hade ännu en härlig uteträning i måndags. Vädergudarna var med oss och vi fick träna i ett härligt Gult solsken. Därför tänker vi fortsätta med att träna även under påsklovet. Vi tränar nu på måndag som vanligt mellan 17-18 på Geijer. Däremot så har vi uppehåll måndagen därpå, på annandag påsk.

Hoppas vi ses nu på måndag önskar Tobias, Göran, Joakim och Christian.
Gul glädje
2020-03-23 22:37
Vilken come back vi hade idag. Bortåt 25 härliga lirare var med och kämpade i vår utomhusträning. Det var en härlig stämning och vi längtar redan efter nästa måndag. Stort tack alla 💛👍
Träningen återupptas
2020-03-22 19:58
Hej alla Gula kämpar

De riktlinjer vi fått är att det är viktigt att barn aktiveras och det är också därför vi väljer att göra det. Dock kommer vi pga Coronaviruset hålla träningen utomhus.

Eftersom Geijersskolan har en multiarena precis i anknytning till hallen så väljer vi att hålla träningen där samma tid som vi brukar ha inomhus.

Om ert barn har hosta eller nysningar så är det självfallet så att de inte kan vara med och träna, men så fort de återhämtat sig är de välkomna.

Om det ösregnar så kommer vi också att ställa in träningen. Vi kommer då att maila er så att ni vet om det inte blir. Hör ni inget så kör vi.

Så därför är vi glada att kunna önska er välkommen tillbaka. Imorgon klockan 17 kör vi igen, utomhus, så klä er för en rolig uteträning.

//Ledarna
Progression
2020-02-09 19:16
Total glädje
Idag var vi för tredje gången samlade för ett sammandrag. Denna gången fick alla som tränat minst två gånger chansen att prova handbollen på riktigt. Det är fantastiskt att se hur alla går rakt in och gör sitt bästa och det med en glädje som betyder så mycket. Tom spelare födda 2013 gick in och gav järnet.

Både lag Gul och lag Vit visade en utveckling som är så häftig att se.

Efter några spelade matcher så samlade vi alla spelare och föräldrar i omklädningsrummet. Där pratade vi om hur viktigt det är att man skapar en spridning bland spelarna, både offensivt  och defensivt. Vi pratade om hur Ljunghusen spelade. Deras handboll är en förebild som bygger på att varje spelare har koll på vilken spelare de ska följa och försvara sig mot. Det är det som vi kallar man-man. På det sätter stressar man motståndarna och alla lär sig även att bemöta sin försvarare med att utmana den genom att ta sina tre steg och på så sätt göra sig fri

De andra föreningarna kommer fram och säger att det är roligt att se hur vi utvecklas och de är så glada att vi är med.

Nu kör vi på och fortsätter med det vi är ute efter, att utveckla handbollsspelare och se deras progression.

Vi, Joakim och Göran tackar för en härlig handbollsdag.