SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ
HANDBOLL
Damseniorer

Växjö HF
vs
IFK Malmö Handbollsförening
Växjö HFvsIFK Malmö Handbollsförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 22 februari, 14:00
Plats:Bortamatch
Aktivitetsinfo: Avresa för borta match Växjö. Återkommer med exakt avresetid. Matchstart 18:30 i Växjö.

Träning för övriga 2000-2130 med Janne. Kommer separat kallelse för dem som tacka nej
Tufft motstånd i cupen
2022-02-24 11:37

Äntligen var det dags att få ge oss i in i ATG Svenska Cupen mot Växjö.  Tidig avresa från Malmö med matchstart kl 18:30 i Växjö. Då det skiljer en division mellan lagen, fick vi börja med 3 st shootouts. Vi satte alla våra 3! Jennifer, Tårtan och Fanny var hur säkra som helst efter säkra utkast från Ebba. När matchen startar leder vi således med 3-0. Vi kämpade på men hade svårt att få tag i dem i försvaret. Det, och lite tekniska fel framåt, gör att Växjö har kommit ikapp och förbi, 11-10, ca 22 min in i matchen. Vi straffas hårt av Växjös kontringar på våra tekniska misstag. Siffrorna rann sedan iväg till 18-12 i halvtid.

 

I början av andra halvlek drar Växjö ifrån till 31-20 redan efter 11 min. Sedan håller vi jämna steg resten av matchen. Vi började ta i mer i försvaret och rör oss mer i anfallet. Slutresultatet skrivs till 34-23. Stolt över att vi kämpar på hela matchen och gläds med varandra under hela matchen!

 

Vi tar med oss många erfarenheter från matchen. Ebba stod för många fina räddningar. Vi gjorde mål på 7 av 7 straffar. Vi testade på att spela 5-1 försvar med Tårtan som spets vilket vi gjorde mycket bra. Våra kanter kom till många fina lägen som sattes. Kul var också att vår 05:a Ines som var med på dispens tog för sig. Det bådar gott för återväxten!

 

Målskyttar:

Ampe Hellberg    4 mål

Fanny Skogqvist  4 mål

Jennifer Möller    3 mål

Rebecca Scwarcwald 3 mål

Ines Smajilagic 3 mål

Mathilda Wicknertz  2 mål

Nina Lotz     2 mål

Evelina Svensson 1 mål

Lovisa Alatalo Nordin 1 mål

 

Utv

Ampe 2 x2 min

 

 

 

 

<< Tillbaka