SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ
HANDBOLL
F10 (2011)

Flickor 10 (födda 2011)
Välkommen till vår träningsgrupp för flickor födda 2011. 
 
Här jobbar vi på att utbilda handbollspelare genom lustfyllda bollaktiviteter. 

Vi ser gärna att nya spelare anmäler sig på länken: https://register.sportadmin.se/pop/ko.asp?ID=849727847
 
Vi tränar:
 
  • Tisdagar kl 20-21 i Elinelundshallen
  • Onsdagar kl 18:15-19:15 i Sundsbrohallen
 

 

Tränare/ledare:
 
Tobias
Marcus
Marie
Ingy
Jimmy
 
 
Du når lagledningen via mail: f2011@ifkmalmohandboll.se eller kansliet@ifkmalmohandboll.se
 
 
Träningsstarten närmar sig
2022-08-09 14:26

Hej alla föräldrar och handbollsspelare!

 

Vi hoppas att ni alla har haft ett jättebra sommarlov med en massa roliga aktiviteter. Det närmar sig träningsstart och det ser vi ledare såklart fram emot.

 

Första träningen för säsongen är 17/8 kl 18:15-19:15 i sundsbrohallen. Glöm inte att ta med er handboll och vattenflaska. Till de spelare som har registrerat sig nyligen och ska testa på, kommer det att finnas ett par handbollar att låna under en tid.

 

Hoppas att vi alla träffas igen när säsongen drar igång.

Mvh

Ledarna

Två matcher idag med mycket kamp och spelglädje
2022-01-29 15:13

Idag var det dags för sammandrag. Vi mötte Ystad IF och Ljunghusen.

 

Första matchen var mot Ystad och lite spelnerver visade sig i början. Efter några minuter började spelet komma igång och vi vågade satsa lite mer. Försvarsspelet fungerade mycket bra och Ystad hade svårt att hitta in bakom oss.

 

Andra matchen mötte vi Ljunghusen och vilken match det blev. Då Ljunghusen spelar nästan man-man spel var det mycket viktigt att tjejerna hela tiden rörde sig så att man kunde bli spelbar. Det blev jättemycket spring både upp och ned hela matchen. 

 

Det som var extra kul att se 2:a matchen var att tjejerna vågade satsa mot sin spelar och ett par stycken lyckades med att stega förbi sin spelare. Vi var också framme och tjuvade bollen ett par gånger vilket resulterade i att vi gjorde flertalet kontringsmål. 

 

Efter matcherna var det svettiga, trötta men glada tjejer. Tack så mycket för insatsen idag tjejer och hoppas att vi har en fortsatt bra helg. Vi ses igen på tisdag.

 

Mvh

Ledarna

Första turneringen på väldigt länge....
2021-09-12 17:05

Idag var det premiär för den första turneringen på väldigt länge. Det var 11 st förväntasfulla tjejer som idag skulle spela hela 5 matcher.

 

Det var bra spring i benen på tjejerna, och spelet och försvaret var där. Tjejerna kämpade tappert igenom varje match trots att de var trötta de sista matcherna. Vi drog lärdom av turneringen idag. Tack alla som var med och hoppas att ni tyckte att det var lika roligt som vi tyckte att det var. 

 

Mvh

Ledarna

Träningspremiär i nya hallen
2021-08-26 20:11

Idag var det träningspremiär i gottorpshallen som är en fullstor hall. Träningen inleddes med uppvärmning som sedan gick över i en hinderbana. Tjejerna var extremt duktiga och körde på trots att de var trötta. 

 

Idag tränade vi även på att ställa upp i anfall och försvar, vi gick igenom de olika positionerna som finns i handboll, samt att vi tränade på att få igång en rulle och komma till avslut. Det här såg mycket bra ut och det är alltid svårt till en början när man aldrig har övat på det tidigare men vi tränar vidare och nöter det.

 

Tjejerna har också idag fått lära sig att handboll är en kontaktsport och att man numera får nudda varandra i anfall/försvar.


Vi går också igenom det här med att lyssna på varandra när någon pratar vid varje träning, och ofta behöver man upprepa sig flera gånger. Det är också något vi får jobba vidare med 😂.

Tack för den här veckan så ses vi igen på tisdag i Elinelundshallen mellan 19-20.


Mvh
Ledarna

Uppdaterad Coronainformation
2020-10-30 21:28
Folkhälsomyndigheten (FHM) har tillsammans med Region Skånes smittskyddsläkare beslutat att kraftigt skärpa råden i Skåne för att stoppa den snabba smittspridningen av Covid-19. Skånes Handbollsförbund har kommit ut med uppdaterad information gällande hur handbollsföreningar ska hantera och anpassa sin verksamhet till det rådande läget.

Samtliga barn- och ungdomsserier tar en paus till och med den 17 november.

Detta innebär följande:

  • * Samtliga matcher i serier för barn U8 till U11 (serier utan resultat och serietabell) ställs in under perioden. Det vill säga matcher under pausperioden skall inte spelas och kommer inte heller att spelas efter pausperioden.

Det betyder att flickornas preliminära sammandrag 8/11 samt pojkarnas 14/11 inte kommer att bli av.

 Spelare födda 2005 och senare får fortsätta sin gemensamma lagträning dock anpassad gällande minimerad fysisk kontakt, undvika kollektivtrafik till och från träning samt att träna utomhus om det går.

Följande allmänna råd vid träningar gäller sen tidigare:
 Var noga med handhygienen.
 Byt om hemma.
 Dela ej vattenflaskor och handdukar.

Vi ledare har tillsammans tagit beslutet att vi kommer att fortsätta med träningen, men med anpassade övningar som minimerar fysisk kontakt med varandra. Det är självklart ni som föräldrar som får ta beslut om ni vill att ert/era barn ska få fortsätta att träna under rådande omständigheter. Vi ledare har full förståelse för situationen. 

Vi ledare kommer att se till så att det kommer att finnas handsprit tillgänglig vid ingången till Glasbrukshallen. Vi har redan idag infört att man tvättar händerna innan man kommer in i hallen. 

Vi hoppas såklart på att vi ses som vanligt på träningarna, och vi kommer att uppdatera er löpande med information gällande riktlinjer.

Om ni har frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss ledare. Ni når oss via mail på f2011@ifkmalmohandboll.se

/Ledarna