SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ
HANDBOLL
F12 (2011)

Flickor 12 (födda 2011)
Välkommen till vår träningsgrupp för flickor födda 2011. 
 
Här jobbar vi på att utbilda handbollsspelare genom lustfyllda bollaktiviteter! 

Vi ser gärna att nya spelare anmäler sig på länken: https://register.sportadmin.se/pop/ko.asp?ID=849727847
 
Våra träningstider för säsong 2023/24:
  • Tisdagar 18:00-20:00 (18-18:20 löpning/fys utomhus). Lindeborgs sporthall (Orkestergatan 7, Malmö)
  • Onsdagar 17:00-18:30 Limhamns sporthall (Grönalundsgatan 6, Limhamn)

 

Tränare/ledare:
Tobias, Marcus, Marie, Ingy, Jimmy & Rebecka
 
Du når lagledningen via mail: f2011@ifkmalmohandboll.se eller kansliet@ifkmalmohandboll.se
 
 
Målvaktsträning 11/11 Inställd!
2023-11-06 18:25

På grund av förhinder är det ingen målvaktsträning på lördag 11/11. Vi ser över möjligheten till att hitta ett annat datum längre fram.

Mvh
Ledarna

Vinst i hemmapremiären!
2023-10-07 18:36

Idag var det hemmapremiär i seriespelet nivå 2. Dagens motstånd stod Eslövs IK för. En match som började jämnt där båda lagen visade bra försvarspel. 10 min in i första halvleken var resultatet 3-3. En liten stund senare gjorde tjejerna ett litet ryck och halvtidsresultatet visade 8-5.

 

Andra halvlek började lika spännande som första och det var stundtals jämnt och matchen stod och vägde vid resultatet 9-7. Ett par minuter senare gjorde tjejerna ännu ett ryck och en kvart in i andra halvlek var resultatet 15-7. Tjejerna fortsatte att vara på tårna och ett mycket aggressivt försvarsspel, gjorde att vi fick kontringsmöjligheter. Slutresultat 18-9. 

 

I de här två inledande matcherna har alla tjejer spelat ett mycket aggressivt försvarsspel och fokus har varit på plan. Ett ständigt peppande från bänken och från läktaren stärker hela upplevelsen. Stämningen i omklädningsrummet efter var som sist positiv och glädjande.

 

Ett stort tack till alla spelare och supportrar på läktaren idag.

Ha en trevlig kväll!

 

Mvh

Ledarna

Vinst i seriepremiären på bortaplan!
2023-10-01 17:54

Idag var det seriepremiär för serien i nivå 2. Seriens första match gick av stapeln i Helsingborg. Inledningsvis en mycket jämn match där resultatet stod och vägde. Efter ca 10  min in i första halvlek gjorde tjejerna ett litet ryck och ledde i halvlek med 8-4. 

 

Fyllda med kämparanda och ny energi startades andra halvlek med full fart och ett suveränt försvarsspel. Tjejerna erövrade bollen och ville snabbt upp i anfall. Tjejerna körde på och fick utdelning för det tuffa och aggressiva försvarsspel de spelade idag. Ett par mål till och matchen slutar 12-5. Fyllda av glädje och trötta efter 50 min kämpande ekade ramsan högt i hallen när lagen skulle tacka varandra efter matchen.

 

Stämningen i omklädningsrummet efteråt gick inte att klaga på. Leende på alla tjejernas läppar och high-fives överallt.

 

Ett par saker som vi ledare noterat idag är

- Ett suveränt försvarsspel idag. Alla var aggressiva och samarbetet för att vara 2 mot 1 satt verkligen idag.

- Vi missade många skott idag men vi gav aldrig upp. Vi hängde inte med huvudet för att man missar utan tjejerna fortsatte och fortsatte. 

- Ständigt peppande tjejer på bänken och high-five vid varje byte.

- En ständigt hejande och peppande supporterskara på läktaren.

 

Bra kämpat idag och ett stort tack för stödet från läktaren.

Ha en trevlig kväll

 

Mvh

Ledarna

F2011 Åhus Beachhandboll summering
2023-07-14 22:28

Precis hemkomna från Åhus Beachhandboll turnering. 24 st tjejer och 3 lag som under 2 dagar har spelat, skrattat, gråtit, kämpat och stöttat varandra genom ett stort antal matcher. Utdelningen blev 2 lag som gick vidare i B-slutspelet och 1 lag vidare i C-slutspelet. I B-slutspelet tog det tyvärr stopp för 1 lag i åttondelsfinal med en uddamåls-förlust, i en mycket mycket jämn match som ett antal gånger stod och vägde fram och tillbaka. 

 

Det andra laget i B-slutspelet åkte tyvärr ut i kvartsfinalen. Laget i C-slutspelet åkte också tyvärr ut i kvartsfinalen. Det som slår en som ledare är att våra tjejer faktiskt vann ett par matcher var vilket är mycket glädjande. När tjejerna efter slutsignalen får springa in och hurra genom att hoppa i en ring gav dem en riktigt energikick. Att tjejerna vid varje match också hade en hejarklack bestående utav föräldrar och de andra lagen var en fröjd att se. 

 

Vi ledare vill tacka tjejerna för deras fina kämparinsats men vi vill även passa på att tacka alla föräldrar som var med uppe och hejade fram tjejerna. Man hörde er med bravur.

 

Ha ett skönt uppehåll nu så ses vi igen till inomhussäsongen.

 

Mvh

Ledarna

2 matcher idag i Helsingborg för ena laget
2023-03-26 18:51

Idag var det dags för de sista seriematcherna för ena laget. Vi var 11 tjejer idag som spelade 2 matcher i Helsingborg. I första matchen mot Lundagård visade vi direkt att man har lärt sig saker under träningen. Bra med fart i uppspelet och mycket rörelse i anfallet. Idag fick vi också se en 3-4 kontringsmål vilket var extra roligt att se, då det är något vi har tränat mycket på. Bra sammansatt försvarsspel. I andra halvleken började tröttheten att komma men fortsatt en stabil och bra insats.

 

I andra matchen mot OV visade sig tröttheten på nytt och det kändes tungt av och till. Trots det ryckte tjejerna upp sig och kom ikapp spelmässigt. Fortsatt bra försvarsspel.

 

Vi tar lärdom av dagens matcher och fortsätter att köra på.

 

Mvh

Ledarna

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Startsida, 12/02 17:33 
Startsida, 09/02 11:24 
Startsida, 25/01 15:56 
Startsida, 18/01 15:14 
Startsida, 09/01 17:27 
Startsida, 22/12 10:30