SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ
HANDBOLL
F11 (2011)

Flickor 11 (födda 2011)
Välkommen till vår träningsgrupp för flickor födda 2011. 
 
Här jobbar vi på att utbilda handbollspelare genom lustfyllda bollaktiviteter! 

Vi ser gärna att nya spelare anmäler sig på länken: https://register.sportadmin.se/pop/ko.asp?ID=849727847
 
Vi tränar:
 
  • Tisdagar kl 18:45-20:15 i Elinelundshallen
  • Onsdagar kl 18:15-19:30 i Sundsbrohallen
 

 

Tränare/ledare:
 
Tobias
Marcus
Marie
Ingy
Jimmy
 
 
Du når lagledningen via mail: f2011@ifkmalmohandboll.se eller kansliet@ifkmalmohandboll.se
 
 
Dagens matcher på hemmaplan för lag gul
2022-11-12 17:11

Idag hade lag gul hemmamatcher där Ankaret och Ystad IF stod för motståndet. Första matchen började med ett bra försvarsspel men lite försiktigare i anfallet.

 

Match 2 var en riktig glädjesprudlare. Tjejerna var på tårna redan från matchstart och sprang upp och ned och kämpade. Försvarsspelet satt som det skulle där man hjälptes åt. I anfallet fick tjejerna upp lite mer fart och det visade sig genom att vi kom igenom och fick gjort mål. 

 

Bra jobbat idag tjejer!

 

Bra drag på träningen idag!
2022-09-06 21:58

Hej alla föräldrar.

 

Idag var det verkligen bra drag på träningen. Det var 24 st tjejer på kvällens träning. På träningen idag tränade tjejer uppdelade i tre grupper på följande saker.

 

- Anfall/försvarsspel

- Passningsteknik

- Skottteknik/skottövningar

 

De tre grupperna roterade så att varje tjej fick vara på alla stationer. Det var verkligen bra drag idag med mycket fart och mycket bollkontakt.

 

Vi ledare vill berömma era tjejer då vi har märkt att tjejerna blivit mycket bättre på att lyssna på oss ledare, när vi till exempel ska visa/förklara en övning, ge tips osv. Det är inte lika mycket avbrott under träningarna.

 

Det var det för ikväll.

Vi ses igen imorgon

 

Mvh

Ledarna

Nu är vi igång med träningen!
2022-08-17 20:18
Sundsbrohallen, träning 17 augusti

Vilken härlig start på handbollssäsongen!

21 spelare på plats för första träningen - fyllda med fart och energi och mycket handbollsspel.

 

Vi tränar följande tider: 
Tisdagar - Elinelundshallen kl.19:45-21:00 (15 minuters teori, i träningssalen kl. 20-21)
Onsdagar - Sundsbrohallen kl.18:15-19:15
 
Vi ses på planen!
Två matcher idag med mycket kamp och spelglädje
2022-01-29 15:13

Idag var det dags för sammandrag. Vi mötte Ystad IF och Ljunghusen.

 

Första matchen var mot Ystad och lite spelnerver visade sig i början. Efter några minuter började spelet komma igång och vi vågade satsa lite mer. Försvarsspelet fungerade mycket bra och Ystad hade svårt att hitta in bakom oss.

 

Andra matchen mötte vi Ljunghusen och vilken match det blev. Då Ljunghusen spelar nästan man-man spel var det mycket viktigt att tjejerna hela tiden rörde sig så att man kunde bli spelbar. Det blev jättemycket spring både upp och ned hela matchen. 

 

Det som var extra kul att se 2:a matchen var att tjejerna vågade satsa mot sin spelar och ett par stycken lyckades med att stega förbi sin spelare. Vi var också framme och tjuvade bollen ett par gånger vilket resulterade i att vi gjorde flertalet kontringsmål. 

 

Efter matcherna var det svettiga, trötta men glada tjejer. Tack så mycket för insatsen idag tjejer och hoppas att vi har en fortsatt bra helg. Vi ses igen på tisdag.

 

Mvh

Ledarna

Första turneringen på väldigt länge....
2021-09-12 17:05

Idag var det premiär för den första turneringen på väldigt länge. Det var 11 st förväntasfulla tjejer som idag skulle spela hela 5 matcher.

 

Det var bra spring i benen på tjejerna, och spelet och försvaret var där. Tjejerna kämpade tappert igenom varje match trots att de var trötta de sista matcherna. Vi drog lärdom av turneringen idag. Tack alla som var med och hoppas att ni tyckte att det var lika roligt som vi tyckte att det var. 

 

Mvh

Ledarna