SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ
HANDBOLL
P11 (2010)

VÄLKOMMEN till P11 (pojkar födda 2010)!

Under säsongen 2021/22 tränar vi två gånger i veckan i Sundsbrohallen(Bunkeflostrand). 

 
Vi tränar:
  • Måndagar kl. 17:00 - 18:00, Sundsbrohallen
  • Onsdagar  kl  17.00 - 18:00, Sundsbrohallen

Tränare är Jocum Wigerup, Ulf Blomström, Charlotta Rickard och Radek Pazour

 

Vill du vara med och träna? Välkommen! Är du inte redan registrerad, välkommen att skicka ett mail till p2010@ifkmalmohandboll.se  eller Jocum på jocum@wigerup.se eller 0707832430 

 

Vi behöver:

Barnets namn och personnummer, mobilnummer

Namn, mobilnummer och mailadress till åtminstone 1 vårdnadshavare

 

Mvh

Team P11

 

Hos oss lämnas ingen utanför!

Full fart i helgen
2021-10-25 08:09

I lördags mötte vi Ljunghusens HK i en macth där vi inte riktigt fick till det med missar som dom straffade oss med kontringar. Kul vara att det var många som gjorde sin första match för säsongen.

 

På söndagen begav vi oss till Halmstad för att möta två nya klubbar. Dock så lämnade Landskrona återbud när vi kom upp så vi fick möta två st lag från Halmstad HK. Det var total kontrast mot lördagens match. Vi spelade som ett lag, hjälpte varandra. satsade i anfallet och fick se mycket fint spel och kul att möta ett lag som oxå försökte spela som ett lag. Det blev två jämna matcher där alla killar fick spela mycket. Efter matcherna så blev det gemensam mat på MAX. 

Sammandrag i Svarte 21-10-17
2021-10-17 15:16

Då var säsongens första macther spelade. I Första matchen spelade vi mot Ystad IF vilket vi vet alltid är bra matcher. I uppställt spel gjorde vi det riktigt bra medan dom var snabba att kontra när vi gjorde tekniska fel. Det var första gången vi var glada över att det var fönster i hallen då andra halvlek spelades utan ström i hallen. Hela Svarte var utan ström.

 

Andra macthen var mot Svedala som mönstrade ett nytt lag. Detta gjorde att vi fick träna på vårt spel och roligt att se att två killar gjorde sina första mål i den gula tröjan. Grattis Filip och Kasper. Annat roligt var att vi kontrade, körde växlar, kantväxlar. Det märktes även i försvaret att de var sugna att anfalla. Vi anvslutade även matchen med att träna på man man försvar. 

 

Fler bilder läggs upp under bildgalleri

Seriepremiär!!
2021-10-17 08:12

Äntligen dags. Vi möter Ystad IF och Svedala Hk kl 10 & 11 i Svarte Sporthall.

 

Vi sänder matchern på solidsport.

 

Heja di gulé

 

https://solidsport.com/admin/livestreams/ystad-if-hf-vit-ifk-malmoe-hf/edit?page=1

 

 

Träningsläger P11 och F11
2021-09-20 10:53

Då var en intensiv helg avklarad. Gemensamt träningsläger för 34 st flickor och pojkar födda 2010. Vi har tränar anfall, försvar, målvaktsspel, styrka, löpteknik och självklart matcher. Tack till MAI för löpteknik, tack till Pågen. Stans finaste frukt inköpta hos Frukthandlaren på Limhamn. Tack till föräldrar som ställde upp och gjorde köttfärssås för alla. Nu laddar vi för Växjö handbollscup om två veckor.

 

Fler bilder från helgen finns under Bildgalleri

Dubbelmöte med HK Ankaret
2021-05-30 17:02

En kanon insats med fint spel, bra försvarspel och några läckra växlar så sammanfattar vi lördagen med 2 matcher mot HK Ankaret. Kul att se att alla ny vågar ta för sig. 

 

Kul att äntligen få se hur vi står oss utvecklingmässigt mot andra lag.