SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ
HANDBOLL
F12 (2011)

Flickor 12 (födda 2011)
Välkommen till vår träningsgrupp för flickor födda 2011. 
 
Här jobbar vi på att utbilda handbollsspelare genom lustfyllda bollaktiviteter! 

Vi ser gärna att nya spelare anmäler sig på länken: https://register.sportadmin.se/pop/ko.asp?ID=849727847
 
Våra träningstider för säsong 2023/24:
  • Tisdagar 18:00-20:00 (18-18:20 löpning/fys utomhus). Lindeborgs sporthall (Orkestergatan 7, Malmö)
  • Onsdagar 17:00-18:30 Limhamns sporthall (Grönalundsgatan 6, Limhamn)

 

Tränare/ledare:
Tobias, Marcus, Marie, Ingy, Jimmy & Rebecka
 
Du når lagledningen via mail: f2011@ifkmalmohandboll.se eller kansliet@ifkmalmohandboll.se
 
 
Träningsmatcher mot Staffanstorps HK
2024-03-04 19:42
Glada tjejer tillsammans efter match!

Söndagen 3/3 körde vi 2 st träningsmatcher mot Staffanstorps HK i Gottorpshallen. 17 st spelare varav 7 st nya debutanter som spelade sina allra första handbollsmatcher någonsin. Några började spela handboll i December 23 och någon började i Januari 24. Vi hade även med ett par tjejer som har spelat handboll en lite längre tid som fick agera stöd och hjälp åt de nya ute på plan. Det var 2 jämna matcher med mycket spring från båda lagen.

 

Det var kul att se alla nya som vågade ta skott på mål och hur de vågade gå ut och låsa motståndarna. Det var en del nervositet i omklädningsrummet innan uppvärmningen och innan matchstart, men det märktes absolut inte ute på plan när väl matcherna spelades. Det var extra roligt att se tjejernas leende på läpparna efter matcherna. Man hörde i omklädningsrummet efteråt kommentarer om att det här var jättekul :), vilket är det viktigaste... just att man ska ha kul.

 

Vi vill tacka Staffanstorps HK för två fina matcher i sann handbollsanda. Under match är det tufft och kamp om både bollen och planen, men efter match tackar man varandra för en bra match. Det blev även ett gemensamt lagfoto med alla tjejer som spelade. 

 

Mvh

Ledarna 

Målvaktsträning 11/11 Inställd!
2023-11-06 18:25

På grund av förhinder är det ingen målvaktsträning på lördag 11/11. Vi ser över möjligheten till att hitta ett annat datum längre fram.

Mvh
Ledarna

Vinst i hemmapremiären!
2023-10-07 18:36

Idag var det hemmapremiär i seriespelet nivå 2. Dagens motstånd stod Eslövs IK för. En match som började jämnt där båda lagen visade bra försvarspel. 10 min in i första halvleken var resultatet 3-3. En liten stund senare gjorde tjejerna ett litet ryck och halvtidsresultatet visade 8-5.

 

Andra halvlek började lika spännande som första och det var stundtals jämnt och matchen stod och vägde vid resultatet 9-7. Ett par minuter senare gjorde tjejerna ännu ett ryck och en kvart in i andra halvlek var resultatet 15-7. Tjejerna fortsatte att vara på tårna och ett mycket aggressivt försvarsspel, gjorde att vi fick kontringsmöjligheter. Slutresultat 18-9. 

 

I de här två inledande matcherna har alla tjejer spelat ett mycket aggressivt försvarsspel och fokus har varit på plan. Ett ständigt peppande från bänken och från läktaren stärker hela upplevelsen. Stämningen i omklädningsrummet efter var som sist positiv och glädjande.

 

Ett stort tack till alla spelare och supportrar på läktaren idag.

Ha en trevlig kväll!

 

Mvh

Ledarna

Vinst i seriepremiären på bortaplan!
2023-10-01 17:54

Idag var det seriepremiär för serien i nivå 2. Seriens första match gick av stapeln i Helsingborg. Inledningsvis en mycket jämn match där resultatet stod och vägde. Efter ca 10  min in i första halvlek gjorde tjejerna ett litet ryck och ledde i halvlek med 8-4. 

 

Fyllda med kämparanda och ny energi startades andra halvlek med full fart och ett suveränt försvarsspel. Tjejerna erövrade bollen och ville snabbt upp i anfall. Tjejerna körde på och fick utdelning för det tuffa och aggressiva försvarsspel de spelade idag. Ett par mål till och matchen slutar 12-5. Fyllda av glädje och trötta efter 50 min kämpande ekade ramsan högt i hallen när lagen skulle tacka varandra efter matchen.

 

Stämningen i omklädningsrummet efteråt gick inte att klaga på. Leende på alla tjejernas läppar och high-fives överallt.

 

Ett par saker som vi ledare noterat idag är

- Ett suveränt försvarsspel idag. Alla var aggressiva och samarbetet för att vara 2 mot 1 satt verkligen idag.

- Vi missade många skott idag men vi gav aldrig upp. Vi hängde inte med huvudet för att man missar utan tjejerna fortsatte och fortsatte. 

- Ständigt peppande tjejer på bänken och high-five vid varje byte.

- En ständigt hejande och peppande supporterskara på läktaren.

 

Bra kämpat idag och ett stort tack för stödet från läktaren.

Ha en trevlig kväll

 

Mvh

Ledarna

F2011 Åhus Beachhandboll summering
2023-07-14 22:28

Precis hemkomna från Åhus Beachhandboll turnering. 24 st tjejer och 3 lag som under 2 dagar har spelat, skrattat, gråtit, kämpat och stöttat varandra genom ett stort antal matcher. Utdelningen blev 2 lag som gick vidare i B-slutspelet och 1 lag vidare i C-slutspelet. I B-slutspelet tog det tyvärr stopp för 1 lag i åttondelsfinal med en uddamåls-förlust, i en mycket mycket jämn match som ett antal gånger stod och vägde fram och tillbaka. 

 

Det andra laget i B-slutspelet åkte tyvärr ut i kvartsfinalen. Laget i C-slutspelet åkte också tyvärr ut i kvartsfinalen. Det som slår en som ledare är att våra tjejer faktiskt vann ett par matcher var vilket är mycket glädjande. När tjejerna efter slutsignalen får springa in och hurra genom att hoppa i en ring gav dem en riktigt energikick. Att tjejerna vid varje match också hade en hejarklack bestående utav föräldrar och de andra lagen var en fröjd att se. 

 

Vi ledare vill tacka tjejerna för deras fina kämparinsats men vi vill även passa på att tacka alla föräldrar som var med uppe och hejade fram tjejerna. Man hörde er med bravur.

 

Ha ett skönt uppehåll nu så ses vi igen till inomhussäsongen.

 

Mvh

Ledarna

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Startsida, 08/05 15:00 
Startsida, 26/04 12:23 
Startsida, 25/04 18:00 
Startsida, 24/04 17:00