SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ
HANDBOLL
P13 (2010)

Laguttagningar

Hur vi tänke rmed laguttagning:

 

Vi är 28 st och är med i 3 st serier. Detta gör att det finns alltid någon som inte får spela varje helg. Sedan tittar vi alltid på vem möter vi och vilken nivå är det på deras lag. Allt är för att killarna skall få spela mot motståndare så dom utvecklas. Inget av lagen är stängda utan vittar även på hur man presterat på träningarna under veckan. Allt för att få killarna att utvecklas och inte knäckta.

 

Allt detta gör vi för att killarna skall utvecklas och stimuleras. 

 

Här är laguttagningarna för respektive period för seriespelet säsongen 2022/23. Om ni får förhinder, meddela i så god tid som möjligt till ledaren som står först vid matchen genom att ringa/sms:a. Vi kommer införa duschning efter matcherna.

 

(B) = förälder kör till matchen med spelare och tränare. Alla kallade pojkar åker i dessa bilar. Vi räknar med att det finns plats till 4 spelare inklusive egen son, om inte annat meddelats tidigare

(S) = förälder sitter i sekretariatet. 

(M) = matchvärd

(K) = Kiosk

 
Kan man inte det datumet man blir tilldelad kontaktar man själv en förälder vid annat datum och ordnar byte. Meddela jocum@wigerup.se när bytet är klar så att infon blir uppdaterad på hemsidan.