SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ
HANDBOLL

IFK Malmö Handboll har slutit ett samarbetsavtal med KULAN - Idrottskadecentrum

IFK Malmö Handboll har säsongen 2021-2022 tecknat ett KRIS-avtal med KULAN Idrottsskadecentrum (Kulan Rehab och Idrottsmedicinsk Support) för ungdomsverksamheten och för seniorverksamheten. Det innebär att IFK Malmö Handboll säkerställer att våra spelare vid skada kan få en bedömning och en tydlig riktning för fortsatt rehabilitering, behandling och omhändertagande samt en fingervisning om hur allvarlig skadan är. 

 

All eventuella första kontakter med KULAN Skadeidrottscentrum går via lagets ledare och klubbens kontaktperson (Nicklas Beijer, kansliet) till KULAN. Därefter om den första kontakten leder till vidare behandling går fortsatt kontakt via spelaren själv eller spelarens vårdnadshavare. 

 

Vid eventuella frågor om KRIS-avtalet kan man kontakta kansliet@ifkmalmohandboll.se 

Idrottsskada

Om du i samband med träning eller match råkar ut för en skada, är det viktigt att du anmäler detta till försäkringsbolaget!

 

Ring:  0771 - 326 326

eller gör din anmälan på: www.gjensidige.se/handboll

 

De flesta olycksfallsskador inom idrotten går att anmäla med enbart ett telefonsamtal. Skulle det behövas ytterligare information kring händelsen, så avgörs det vid samtalet med Gjensidige och då får du komplettera uppgifterna via en blankett som skickas hem till dig.

 

Det är viktigt att dokumentera och anmäla skador som man kan få problem med  senare i livet.