SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ
HANDBOLL

BLI EN DEL AV IFK MALMÖ HANDBOLL

 

Vill du som företag stötta ungdomars utveckling och samtidigt göra en stor samhällsnytta?

 

IFK Malmö Handboll söker nu fler partners och sponsorer som tillsammans med vår förening vill ta ett stort samhällsansvar i Malmö regionen och bidra till barns och ungdomars utveckling samtidigt som de får en meningsfull fritid som ger både delaktighet och mångfald.

 

Som partner och sponsor till IFK Malmö Handboll får du som företag och privatperson en unik möjlighet att associeras med med en av Malmö regionens mest framgångsrika och största idrottsföreningar.

 

TILLSAMMANS NÅR VI FRAMGÅNG

 

Våra partner och sponsor samarbeten är mycket viktiga för oss - därför erbjuder vi samarbetsmöjligheter med alla typer av företag, från det större företaget som vill synas med sitt varumärke på våra match tröjor och göra en stor samhällsnytta i regionen, till det mindre lokala företaget som vill stötta en idrottsförening och samtidigt få lite positiv exponering till ledare, föräldrar och aktiva i föreningen.

 

Tillsammans med våra partners och sponsorer tar vi som förening ett stort samhällsansvar i Malmö regionen och bidrar till barns och ungdomars utveckling samtidigt som de får en meningsfull fritid som ger både delaktighet och mångfald. Vi är tacksamma för allt stöd vi får för att utveckla våra duktiga handbollsspelare på alla nivåer.

 

För att läsa mer om våra partner- och sponsringsmöjligheter kan du läsa igenom vår broschyr.

 

BLI EN DEL AV IFK MALMÖ BROSCHYR

 

Är du intresserad av att stötta IFK Malmö Handboll eller kan tipsa oss om vilket företag som vi bör ta kontakt med - hör gärna av dig till vår partner och sponsringsgrupp genom att kontakta Martin Tönnesson (martin.tonnesson@imponline.com), Tobias Jarl (tobbe75@msn.com) eller Jocum Wigerup (jocum@wigerup.se).