SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ
HANDBOLL

IFK MALMÖ HANDBOLL

 

IFK Malmö Handboll grundades 1932 och är därför en av Sveriges äldsta handbollsföreningar. Under säsongen 2023/2024 kommer vi att ha minst 18 träningsgrupper för barn och ungdomar, seniorlag för damer och herrar samt handboll fitness. Föreningens utveckling är expansiv och vi är Malmö snabbast växande handbollsförening med ca 600 medlemmar.

 

Vi är en ideell förening som nästan uteslutande förlitar oss på ideella resurser. Utan passionen hos dessa tränare och ledare - som alla dagar i veckan med stort engagemang utbildar våra barn och ungdomar - så hade inget fungerat. Stapelbäddshallen i Västra Hamnen är centrum för träning och match men föreningen bedriver också träningsverksamhet i ytterligare tretton hallar i Malmö, Limhamn och Bunkeflostrand.

 

Föreningens intäkter från medlems- och träningsavgifter samt från offentliga bidrag ska vara tillräckligt för att balansera vår kostnadsmässiga grund. Därutöver tillkommande intäkter i form av sponsorkronor investeras med full transparens direkt i våra medlemmars handbollsmiljö där vi lägger lika stora resurser på både dam och herr verksamheten. Det kan exempelvis handla om ny träningsutrusning, profilkläder samt anmälningsavgifter och/eller gemensamma resor till cuper.